Juan Antonio Torres Planells - Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa

 

 

Fundada el 2002 pel Patronat Municipal de Música d’Eivissa per promoure la música simfònica entre els aficionats d’Eivissa i perquè els professionals i estudiants eivissencs poguessin gaudir d’una agrupació musical d’aquest tipus i gaudir-ne.


Està integrada per uns 45 músics professionals i estudiants avantatjats de grau mitjà i superior d’Eivissa.


Donà el seu primer concert el Nadal de 2002, dirigit per Manuel Ramon Mas i en el que intervingué la violinista solista, l’eivissenca Lina Tur Bonet. Durant el 2003 va donar un concert el mes de febrer dirigit per Adolfo Villalonga Juan; un concert el mes de maig dirigit per Georges Verwilt; un concert el mes de novembre dirigit per Manuel Ramon Mas i en el que intervingué el pianista canari, Pedro Espinosa, i un concert de Nadal dirigit per Adolfo Villalonga Juan. El febrer de 2004 ha donat un concert dirigit per Georges Verwilt.


El proper concert serà el 4 de juny, dirigit per Adolfo Villalonga Juan, amb un repertori d’obertures de Fernando Sor i Rossini i la Simfonia “Militar” de J. Haydn; la resta de concerts de 2004 seran en el mes de novembre i en el mes de desembre.


Aquesta orquestra té una comissió assessora encarregada de dirigir de forma col·legiada el funcionament i trajectòria de l’Orquestra Simfònica Ciutat d’Eivissa (O.S.C.E.) i en la que hi estan presents el director del Patronat Municipal de Música i director de l’orquestra, Manuel Ramon Mas, i els directors Georges Verwilt, Raymond Andres i Adolfo Villalonga Juan; la professora del Conservatori Professional d’Eivissa i Formentera, Maria Nèlida Bonet Bufí; el concertino de l’orquestra, David Gómez Arrébola; el vocal de la Junta Rectora del Patronat Municipal de Música, Gilberto Tur Riera, i el regidor de l’orquestra i secretari del Patronat Municipal de Música, Juan Antonio Torres Planells.

 

Pàgina de l'Ajuntament

 

Juan Antonio Torres Planells...

Música clásica - Eivissa - Ibiza...

Orquestra Simfònica...