Frank J. Cogollos i Martínez

 

Neix a Oliva (València) el 1977.

Comença els seus estudis de percussió i violí als 6 anys. Estudia al Conservatori Professional "Mestre Vert" de Carcaixent on obté el títol de Grau Elemental de violí i de Professor de Percussió. Continua els seus estudis a la Universitat de València on es diploma en Mestre d'Educació Musical i Català.

Ha sigut professor de Percussió i Llenguatge Musical a La Pobla Llarga i Carcaixent.

Ha estat membre de diferents agrupacions musicals com ara l'Orquestra del Conservatori de Carcaixent o la Banda Simfònica "Lira Carcaixentina" amb qui guanya els Certàmens de València els anys 1996 i 2001, aconseguint el 1er. Premi i Menció d'Honor a les categories Especial i d'Honor.

En 1999 aconsegueix la primera plaça de les Illes Balears en les oposicions al cos de Mestres d'Educació Musical.

Actualment és professor de Percussió a les escoles del Patronat Municipal de Música d'Eivissa, Banda Municipal de Santa Eulària i Escola Municipal de Música de Sant Antoni.

També és el director de la Banda juvenil del Patronat d'Eivissa, Banda Municipal de Sant Antoni i del grup “Tumbuka Percussió”.

És mestre d'Educació Musical al Col·legi Públic Portal Nou d'Eivissa.

Com a intèrpret és membre de la Banda del Patronat Municipal de Música d'Eivissa, Banda Municipal de Sta. Eulària i de l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa.

El seu material didàctic A-nota ha sigut publicat per “Edicions 96” així com l’obra Escombrandrum, editada per l’editorial “Tot per l’aire”.

La seva obra Ebusus, per a banda, ha sigut estrenada al Palau de la Música de València i enregistrada a un Cd.

Ha realizat estudis de la Llicenciatura d'Història i Ciències de la Música a la Universitat de La Rioja.

 

Música clásica en Eivissa - Ibiza...

“Tumbuka Percussió”