Ana Márquez Falero

 

L’any 1999 obtengué el títol de Grau Mitjà de música, especialitat flauta travessera al Conservatori Professional de Torrent, el 2001 el Títol Superior de Música especialitat de piano pel Conservatori Superior de València. Actualment està cursant el darrer any d’estudis per a l’obtenció del Títol Superior de Flauta Travessera al Conservatori Joaquín Rodrigo de València.

De 1999 a 2000 va ser professora de solfeig i conjunt coral a l’Escola Municipal de Música de Xirivella i pianista acompanyant en el X Concurs Internacional Ciutat de Sagunt.

De 2000 a 2001 realitzà tasques de professora de llenguatge musical i expressió corporal a l’Aula de Música i moviments per a infants amb síndrome de Williams a l’Escola Municipal de Música de Xirivella i, a més, treballà com a professora de piano a la Banda Primitiva de Llíria i com a professora de piano i conjunt coral a l’Escola Micalet de València.

De 2001 a 2002 va ser la professora de piano i llenguatge musical a l’Escola Municipal de Música de Formentera.

Va ser membre de l’Orquestra Simfònica de la Comunitat Valenciana, membre de la Banda del CIM de Xirivella, membre de la Banda del Conservatori Professional de Música de Sant Esteve de València i va col·laborar amb l’Orquestra Ciutat de Torrent en nombrosos concerts. Col·laborà també amb la Banda d’Alaquàs, Poblados Marítimos, Simfònica d’Aldaia i d’altres de la regió. Entre els seus concerts destaquen els realitzats al Palau de la Música de València, a l’Auditori de Torrent i a la Sala de Cultura de la CAM així com a diverses sales de concerts de la Comunitat.

Té la Menció d’Honor en Grau Mitjà de Música de Cambra i Piano, així com el Premi d’Honor en Grau Mitjà de Flauta.

 

Música clásica en Eivissa...