Damián Boluda Íñiguez, trompa

 

Nascut el 1977 a Vallada, València.

Inicià els seus estudis musicals als vuit anys a l’escola de Música de Vallada (València). Al 1989 començà a estudiar al Conservatori Professional Mestre Verd de Carcaixent amb la Sra. Encarna Grau com a professora de trompa. El 1995 obtengué la titulació de Grau Mitjà. El 1997 inicià els seus estudis superiors al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, amb el professor de trompa José Rosell Pons.

Ha tocat amb l’Orquestra Simfònica del Conservatori Superior de València, amb la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, amb l’Orquestra Cervera i Lloret sota la direcció dels Srs. Roberto Forés, Juan Pablo Hellín, Cristóbal Soler, Manuel Galduf i José Cervera Collado.

Ha estudiat a més amb els professors Vicente Zarzo Pitarch, Wolfang Wipfler i amb Bernat Ríos, amb els quals ha realitzat cursos de perfeccionament.

Va guanyar el concurs del Curs Internacional de perfeccionament de Sant Vicent del Raspeig (Alacant).

Ha estat professor del Llenguatge Musical i Trompa a l’Escola del Patronat Municipal de Música d’Eivissa i professor de Música al Col·legi Verge de les Neus de Sant Jordi. 

Pertany a la Banda Municipal i a l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa.

També pertany al Eivissa Brass Trio.

 

Música clásica en Eivissa...