Elvira Ramon Riera

 

Als set anys inicià els estudis musicals amb la professora Vera Sykora. Cursà els estudis teòrics de grau superior amb els professors Raymond Andrés i Cristina Ballbé i els de piano amb el mestre rus Stanislav Potchekin. Obtengué el títol de Professor Superior de Piano al Conservatori Superior de Música del Liceu.

Realitzà diversos concerts des de molt jove, bé com a solista o bé acompanyant altres instrumentistes o cantants, com el tenor austríac Sandor Konya. Ha actuat principalment en diversos punts de l’illa, així com a Formentera, Menorca, al Teatre Principal de Mallorca, Lleida i Barcelona. També va participar en dues ocasions al Concurs Internacional de Piano d’Eivissa, en el qual obtengué el primer i el tercer premi respectivament. A més rebé el segon premi al Concurs Antoni Torrandell de Mallorca.

Actualment es dedica a l’ensenyament, dóna classes al Patronat Municipal de Música d’Eivissa i col·labora regularment amb el cor de la dita entitat, a la vegada que continua els estudis de 4t d’Harmonia i els de Contrapunt.

Forma part del Trio Pro Arte des de 1998, amb el qual ha obtengut el primer premi al certament Art Jove 99 i amb el qual ha ofert diversos concerts a diferents punts de l’illa així com a Mallorca.

 

Música clásica en Eivissa...