PAU DAMIÀ RIERA MUÑOZ

 

Nascut a Eivissa l'any 1981, començà a l'edat de nou anys els estudis musicals de piano i violoncel amb el professor Raymond Andrés i, posteriorment amb els professors Rafael Cavestany, piano, i Jaume Solé, violoncel (Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona).

Ha cursat els estudis superiors de piano amb el professor Ramón Coll i de violoncel amb els professors Pere Busquets i Lito Iglesias (Conservatori Superior de Música Municipal de Barcelona).

Actualment continua els seus estudis de piano i violoncel amb els professors Ramón Coll i Marçal Cervera, respectivament (Escola Superior de Música de Catalunya).

Ha assistit a cursos formatius amb els pianistes Vitaly Margulis i Ramon Coll i els violoncel·listes Franz Helmerson i Herre-Jan Stegenga.

Ha participat en diversos concursos i és col·laborador en la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa i a l'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa com a violoncel·lista.

Ha ofert concerts a les Illes Balears, Barcelona i Dénia com a solista i com a integrant de diferents agrupacions de cambra, participant en el 1r i 2n Cicles "Diego Hernández" de Joves Intèrprets de les Franqueses del Vallès, als homenatges in memoriam al violoncel·lista Pere Busquets i al compositor Xavier Montsalvatge a Barcelona, en els VII i VIII Festivals de Música Eivissa i Formentera Clàssiques, així com a la XV Setmana Internacional de Música de Dénia.

 

Eivicord...

Música clásica en Eivissa...

Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa...