Vicent Miquel Cantó Santonja, fagot

 

Comenįā els seus estudis musicals a la Societat Musical “Lira Relleuense” de Relleu (Alacant) de la mā d’Antonio Carrillos Colomina. Realitzā el Grau Elemental de fagot per lliure al Conservatori Superior Oscar Esplā d’Alacant i el finalitzā l’any 1995. Compaginā els estudis musicals amb els estudis universitaris i l’any 2000 finalitzā el títol de Grau Mitjā de fagot amb el professor Juan Iznardo Colom.

Realitzā diversos cursos de perfeccionament del fagot amb especialistes com Vicente Merenciano, exfagot solista de la RTVE i actual fagot del Conservatori de Madrid, i Enrique Abargues, fagot solista de l’ONE. Així mateix, ha realitzat diversos cursos de pedagogia musical i cursos de pedagogia en les cičncies socials, geografia i histōria.

L’any 2000 comenįā a fer feina a les Illes Balears, destinat a l’IES de Felanitx i l’IES Santanyí (Mallorca), on ocupā la plaįa de professor de música; l’any 2001 el destinaren a l’IES sa Colomina d’Eivissa, on ocupā la plaįa de professor de cičncies socials, geografia i histōria.

A més ha fet feina de professor de música en la seua Banda de Música i en la societat musical l’Ateneu de la Vila Joiosa (Alacant).

 

Música clásica en Eivissa...